Badoo ёshtё tashmё rrjeti social me rritjen mё tё madhe e mё tё shpejtё pёr tё njohur njerёz, ashtu siç duket nga miliona njerёz qё janё regjistruar dhe qindra mijёra tё tjerё qё regjistrohen çdo ditё.

Badoo vazhdon tё krijojё karakteristika tё reja dhe lojra argёtuese pёr tё ruajtur angazhimin e besnikёrinё e comunitetit, tё cilёt vazhdojnё dhe u flasin miqve tё tyre pёr ne.

231.249.084 djem e vajza janё tashmё kёtu me ne!

Misioni ynё - t'i ofrojmё botёs mёnyrёn mё tё shpejtё pёr t'u njohur me njёri-tjetrin nё nivel lokal e global.

Zgjidhje pёr Partnerёt

Zbulo sa e lehtё e sa pёrfituese ёshtё tё jesh Badoo Partner.

Siti juaj do tё ketё rrjetin e vetё social me emёr tё veçantё dhe me hyrje nё database tё Badoo sё bashku me tё gjitha karakteristikat, lojёn dhe mbёshtetjen e specializuar tё rrjetit mё tё madh nё botё pёr t'u njohur mё njerёz tё rinj.

Mundёsi Punёsimi

Badoo ёshtё gjithnjё nё kёrkim pёr talente tё nivelit botёror tё cilёt do bёhen pjesё e ekipit tonё.

Kёtu janë disa prej punëve interesante nё kёtё moment.Kontrollo vendet e punës.