Badoo ёshtё tashmё rrjeti social me rritjen mё tё madhe e mё tё shpejtё pёr tё njohur njerёz, ashtu siç duket nga miliona njerёz qё janё regjistruar dhe qindra mijёra tё tjerё qё regjistrohen çdo ditё.

Badoo vazhdon tё krijojё karakteristika tё reja dhe lojra argёtuese pёr tё ruajtur angazhimin e besnikёrinё e comunitetit, tё cilёt vazhdojnё dhe u flasin miqve tё tyre pёr ne.

326.023.323 djem e vajza janё tashmё kёtu me ne!

Misioni ynё - t'i ofrojmё botёs mёnyrёn mё tё shpejtё pёr t'u njohur me njёri-tjetrin nё nivel lokal e global.

Historiku

Badoo nisi nё vitin 2006 nga njё grup i vogёl, ndёrkombёtar, teknikёsh e sipёrmarrёsish tё rinj e me ide origjinale. Vizioni i tyre ishte tё pёrdornin teknologjinё mё tё avancuar tё kohёs pёr tё krijuar njё mёnyrё prezantimi midis njerёzish qё jetojnё afёr njёri-tjetrit e cila do ishte elegante, moderne, e shpejtё dhe e lehtё dhe, sigurisht, argёtuese. Me njё shtrirje globale, por qё do t'i pёrshtatej nevojave lokale. Funksionoi!

Badoo tani funksionon kryesisht në Londër funksionon në 46 gjuhë nëpërmjet Badoo.com si dhe platformave të ndryshme sociale/celulare si iPhone, Android, Windows Phone, Facebook si dhe nёpёrmjet aplikacionit Desktop.

Një numër punonjësish kyçë në nisjen dhe arritjen e suksesit për Badoo, tashmë kanë vazhduar punë në kompani të mëdha, kanë nisur bizneset e tyre ose punojnë në zhvillimin e bizneseve tё tjera të suksesshme në internet. Ne e vlerësojmë shumë ndihmën e këtyre punonjësve të parë. Është e vështirë t'i përmendim të gjithë (pasi shumë janë ende në Badoo), por disa prej tyre që ndihmuan në hapat e para janë:

Michael Geer (Menaxher Projekti), Neil Bryant (Drejtues), Gloria Diez (Menaxher Global Marketingu), Juan Canas (Menaxher i Vendeve Spanjishtfolëse), Lucy George (Drejtuese e Marrëdhënieve me Publikun), Vitaly Batmanov (Developer Software), Timur Gumirov (Software Developer), Alan Vanstone (Menaxher Projekti), Jean-Baptiste Raynaud (Partner Marketingu), Vanessa Smith (Menaxhere Projekti).

Kontakte Shtypi

Na kontaktoni nёse keni pyetje, komente ose pёrshtypje. Kjo vlen vetëm pёr pёrfaqёsues zyrtarё tё shtypit. Pёr informacione tё tjera, vizitoni Shёrbimin e Klientit

Badoo Sot

  • 326.023.323 anёtarё
  • 190 shtete
  • që flasin 46 gjuhë

Na ndiq