Po kёrkojmё staf!

Badoo nuk ёshtё vetёm mё e madhja nё botё, por edhe mё inovatorja, progresive dhe me tё vёrtetё ndёrkombёtare ndёr kompanitё e mediave sociale.

Me ardhjen nё Badoo mund tё bёheni pjesё e njё sipёrmarrje dinamike online me perspektiva kariere tё shkёlqyeshme ashtu si dhe tё ardhurat. Stafi i Badoo pёrfiton nga njё sёrё avantazhesh duke pёrfshirё siguracion privat dhe fond pensioni.

Kёrkesat e Punёsimit

  • Flet anglisht (gjuhë të tjera një avantazh i vërtetë)
  • Ke pasion, dёshirё pёr punё e iniciativё.
  • Do të jesh numri një.
  • Ke aftёsi sociale dhe tё pёlqen puna nё grup.
  • Mundesh tё punosh nё njё ambient ku punohet me ritme tё shpejta dhe mbikqyrje minimale.
  • Je shumё i saktё dhe i kujdesshёm nё çdo detaj.
  • Je i apasionuar mbas dizenjos dhe elegancёs nё jetё.
  • Je aktiv, me iniciativё e pasion pёr punёn tёnde.