Rrjeti Yt Social me Emёr tё Vetin

Hyr në programin Badoo White Label dhe 'qëndis' sitin tënd me platformën e një rrjeti social tepër të suksesshëm si Badoo. Përdoruesit e tu do të kenë mundësi hyrje në të gjitha karakteristikat, funksionet dhe 326 miliona anëtarë të komunitetit aktiv të Badoo nën vëzhgimin tënd.

Një bashkëpunim me Badoo do të ofrojë përfitim të gjërë — me kosto rrisk më të ulët se — cilido program bashkëpunimi që ofrohet diku tjetër. Kjo është një mënyrë e lehtë, e shpejtë dhe efikase për të përfituar nga përdoruesit e tu.

Nёse keni mbi njё milion vizita të faktuara nё muaj nё faqen tuaj dhe doni tё dini se si mund tё pёrfitoni mё shumё nga website i juaj, ju lutemi na kontaktoni pёr informacion tё mёtejshёm.
Na kontakto

Falas

E kemi seriozisht. Nuk ёshtё e nevojshme tё investoni nё zhvillimin, mirёmbajtjen, mbikёqyrjen dhe mbёshtetjen e website. Pёr tё gjitha kёto pёrgjigjet Badoo.

I shpejt

Siti dhe domain do të jenë gati dhe të personalizuara për ju brenda pak ditësh. Ekipi jonë me përvojë do të punojë me ju për të krijuar me ju dixenjon e markës dhe atëherë ju do të jeni lidhur me databazën tonë.

Fitimprurёs

Pёrveç tё ardhurave qё fiton aty ku je nёpёrmjet karakteristikave premium tё Badoo, mund tё pёrfitosh edhe duke shitur publicitet.

Pse Teknologjinё e Badoo?

Badoo pёrdor fjalёn e fundit nё teknologji e infrasktrukturё.

Gjithashtu ekziston njё mёnyrё faturimi e sofistikuar, e lidhur me shёrbime cilёsore financiare nё nivel botёror. Pёr tё shtuar kёtu dhe mbёshtetjen e stafit tё specializuar tё Badoo prej mbi 200 vetave.

Pse tё zgjedh mediat sociale?

Rrjetet Sociale janë tradicionalisht më popullorët dhe më të vizituarit në Internet.

Duke ofruar një shërbim me markë të vetën, mbështetur nga forca e Badoo, mund të rrisni trafikun si dhe devotshmërinë në sitin tuaj. Tani kjo bëhet shpejtë dhe lehtë.

Si mund tё fitoj?

Me karakteristikat tona premium – krahas shërbimeve falas Badoo, ne ofrojmë një sërë karakteristikash me popullaritet dhe përfitime, të përpunuara për bërë ideale eksperiencat në Badoo.